FOTOUDSTILLING

Få en fantastisk fotoudstilling til låns i en måned og lad jeres sogn få et kig ind i de danske sømandskirker.

Den prisbelønnede fotograf Tine Harden har taget mere end 14.000 billeder på sin rejse rundt til de danske sømandskirker. Tine Harden er en mester i at fortælle en hel historie med et billede. Det er fortællinger om de danske i udlandet, om hjemstavn og længsel, om glæde, fællesskab og frivillighed der rækker hele kloden rundt.

Udstillingen består af 24 fotos i 40x60 cm klar til ophængning på eksisterende skinner eller kroge. Til hvert foto følger en lille papplade med tekst, som opsættes med alm. klæb. Udstillingen leveres med fragtmand i to transportegnede kasser. Der medfølger ophængsline og klæb.

Bogen "I fremmed havn", hvortil billederne er taget, medfølger i et kigge-eksemplar. Er I interesseret i at købe denne på dansk eller engelsk, kan de bestilles her. Prisen er 399,- pr. stk. 

Det er gratis at låne udstillingen, hvis man er medlem af DSUK. Er I ikke medlem, koster lån af udstillingen det samme som et års medlemskab: kr. 500, 1500 eller 2200 af hængig af størrelsen på jeres sogn. Til dækning af transport og vedligehold opkræves 1.000 kr. for lån af udstillingen.

Som medlem af organisationen kan I desuden booke 1 gratis foredrag pr. år. og låne vores lyttetræ, I modtager vores medlemsblad tre gange årligt og vil blive inviteret til årsmøder.

Kontakt os, hvis I gerne vil låne fotoudstillingen eller ønsker mere information.
Tlf. 7026 1828  | kontor@dsuk.dk.

Se fotoudstilling