FOTOUDSTILLING

Få en fantastisk fotoudstilling til låns i en måned og lad jeres sogn få et kig ind i de danske sømandskirker.

Den prisbelønnede fotograf Tine Harden har taget mere end 14.000 billeder på sin rejse rundt til de ni danske sømandskirker. Tine Harden er en mester i at fortælle en hel historie med et billede. Det er fortællinger om de danske i udlandet, om hjemstavn og længsel, om glæde, fællesskab og frivillighed der rækker hele kloden rundt.

Udstillingen består af 24 fotos i 40x60 cm klar til ophængning på eksisterende skinner eller kroge. Til hvert foto følger en lille papplade med tekst, som opsættes med alm. klæb. Udstillingen leveres med fragtmand i to transportegnede kasser. Der medfølger ophængsline og klæb.

Bogen "I fremmed havn", hvortil billederne er taget, medfølger i et kigge-eksemplar. Er du interesseret i at købe denne på dansk eller engelsk, kan de bestilles her. Prisen er 399,- pr. stk. 

Til dækning af transport og vedligehold opkræves 1.000 kr. for lån af udstillingen. Udstillingen er forbeholdt medlemmer af DSUK. Returnering skal ske 2. sidste dag i måneden, med mindre andet er aftalt.

Kontakt os for reservation af udstillingen: 7026 1828 eller kontor@dsuk.dk.

Se fotoudstilling