Brug de danske kirker i udlandet

Du kan bruge de danske sømands- og udlandskirker på forskellig vis i og omkring deres geografiske placeringer. Lovgivning i forskellige lande giver forskellige vilkår, fx i forhold til vielse kontra velsignelse. Kontakt derfor den enkelte kirke eller præst med dine ønsker. 
Se i oversigten til venstre, hvor vi er tilgængelige i verden, ved at vælge kontinent, land og by i menuen. Har du ønske om kirkelig betjening et andet sted i verden, så kontakt os på kontor@dsuk.dk

Danske kirker i udlandet er kun i meget begrænset omfang finansieret af Danske Sømands- og Udlandskirker, og du skal derfor være indstillet på brugerbetaling. Læs mere om de forskellige kirkelige handlinger herunder:

Folkekirkemedlemmer i udlandet

Er du bosat i udlandet, har du også mulighed for at få overført din danske kirkeskat til en dansk kirke under Danske Sømands- og Udlandskirker. Udfyld dette skema og indsend det til os på kontor@dsuk.dk.

Flytter du som medlem af folkekirken til udlandet, bevarer du medlemskab og din ret til betjening i dit hjemsogn - med mindre du melder dig ud eller overfører din kirkeskat til en dansk sømands- eller udlandskirke. 

På Kirkeministeriets hjemmeside findes et særligt afsnit for medlemmer, der bor i udlandet.